Om mig

Under mer än 25 års tid har jag arbetat med människor på olika sätt. Erfarenheter från mitt arbetsliv och ständig kompetensutveckling har gett mig insikter och perspektiv som jag idag kan använda för att hjälpa andra som har det svårt.

Mitt liv har bjudit på många erfarenheter av olika slag. Jag har arbetat på industri och på resebyrå, vakat på sjukhus, burit ut tidningar, jobbat i butik, varit lärare för både ungdomar och vuxna, skrivit läroböcker i Kundservice, arbetat med förändringsprocesser, kvalitetssäkring och ledarskap i näringlivet och olika kommuner m.m
På min fritid har jag nästan alltid studerat något - jag är en nyfiken person.

Andra erfarenheter livet bjudit mig på är konsten att uthärda kronisk smärta under lång tid, hur det är att sitta i rullstol, hur det känns att stå på scen och sjunga, att skilja sig, hur det är att resa och uppleva olika kulturer, hur det är när psykopatiska människor kommer nära, att familj och vänner dör naturligt eller för egen hand, att adoptera barn, hur det känns att göra Hole in One, att fira nyår alldeles ensam, att vara en älskad person, att ha barn, att få vara med när människor tar tag i sina liv och växer som de vackraste blommor!

När jag inte är på min mottagning, arbetar jag per telefon och når på så sätt ut till dig var du än befinner dig. Självklart får du vara anonym om du vill.

Tidigare under sju års tid arbetade jag ideellt med interner och stöttade dem till ett fungerande och ärligt liv. Jag har också funnits för "struliga" ungdomar som saknat vuxenkontakter.

På min fritid arbetar jag numera ideellt med bland annat handledning för frivilligarbetare inom Röda Korset, föreläser och har
samtalsgrupper i sorgbearbetning. Jag har också krishantering för Sjöräddningen.

Utbildning bland annat..
 
Organisationskonsult,  
Dipl. Samtalsterapeut,  
Certifierad i Sorgbearbetning,  
Dipl. Kognitiv Beteendeterapi (KBT)
och ett innehållsrikt liv.